Ebben a három fürdővárosban még nem kési le a farsangi mulatozást

  A hazai fürdők többségében az elmúlt hétvégén már lezajlott a farsangi mulatozás, de találtunk még néhány programot azoknak, akik ezekről lemaradtak. Íme, három fürdőváros, ahol van lehetőségük jelmezbe bújni, belekóstolni a farsangi fánkba vagy fényképezkedni a busókkal:

  Ellepték a busók Mohácsot

  Igaz, már javában tart a busójárás a fürdővárosban, de február 25-ig még van lehetőségük belekóstolni a farsangi forgatagba. Koncertek, táncház, vetélkedők, színházi előadások, kézműves vásárok és maszkfaragás is színesíti a rendezvény utolsó napjait. A mulatozás után pedig akár meg is pihenhetnek a Mohács és Kistérsége Tanuszoda és Termálfürdőben, ahol wellness szolgáltatások és sportolási lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére. Sőt a fedett részlegen egy fényterápiás lámpákkal felszerelt gyógyvizes és 37-38 fokos ülőmedence is várja a vendégeket.

  Még találkozhat a mohácsi busókkalForrás: Shutterstock / Készítette: Jane Biriukova

  Farsangi felvonulás Bükön

  Február 25-én farsangi felvonulást rendeznek Bükön, ahol jelmezverseny és utcabál színesíti a napot. Természetesen elengedhetetlen még a sok-sok fánk, és a forralt bor is. Egyéni és csapat kategóriában is benevezhetünk a mulatságra. A felvonulás után a Bükfürdő medencéiben is lehetőség nyílik a pihenésre, kikapcsolódásra.

  A mulatozás után jól eshet egy kis lazításForrás: ©2019 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

  Szuperhősök farsangja a Hagymatikumban

  Február 29-én rendezik meg a Szuperhősök farsangját a makói Hagymatikumban, ahol éjszakai habparty lesz Dj Nacsával, emellett fürdő-mozi és jelmezverseny is szerepel a programok között. A fürdővendégek akár szuperhősös karikatúrát is készíttethetnek magukról, vagy sztár-tallérokat keresgélhetnek különböző ajándékokért.

  Makói Hagymatikum FürdőForrás: Facebook / Makói Hagymatikum Fürdő

  Napközben aquazumba, zenés kívánságműsor, csillámtetoválás és sok meglepetés vár mindenkire Makón - tudtuk meg a Termalfurdo.hu cikkéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek