Kérdésessé vált, ki üzemelteti tovább a Dagály Gyógyfürdőt

  Meglehetősen mozgalmas múltra tekinthet vissza a budapesti Dagály Gyógyfürdő, 2016. őszén ugyanis a Vizes Világbajnokság miatt bezárták, majd 2018. nyarán felújítva nyitották meg újra. Azóta gondtalanul működött, de most újabb fordulatra került sor.

  A Dagály Fürdő kültéri medencéiForrás: Dagály Fürdő

  A fürdőt üzemeltető bérlők nem egyszer változtak az elmúlt néhány évben, és most újra erre kerül a sor. A Mentsük meg a Dagály Fürdőt elnevezésű Facebook oldalon lehet olvasni róla, hogy igaz a hír, miszerint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. március 31-ig üzemelteti a Dagályt.

  A levél szerint a Nemzeti Sportközpontok 2020.  január 31-én mondta fel a Dagály bérleti szerződését. Hogy ki üzemelteti tovább a fürdőt, azt egyelőre nem lehet tudni.

  Amennyiben a megváltott éves, fél, és negyedbérleteinket esetleg már nem lesz lehetőségünk itt lejárni, a vásárláskor kapott szerződés szerint ezt a Palatinuson tehetjük meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!