Új, all inclusive részleggel gazdagodott a közkedvelt tengerparti város

  Új szolgáltatásokkal gazdagodtak a montenegrói Ulcinj legismertebb vendéglátóegységei. A The Long Beach Hotel Montenegro és a Holiday Village Montenegro területén a Karisma Hotels Adriatic Montenegro társaság fejlesztései hoznak új tartalmakat a tengerparti városba.

  Ulcinj a tengerpartja a magasbólForrás: Shutterstock / Készítette: SelenaMay

  Első körben egy luxus, családi részleggel turbózták fel a helyi Holiday Village Montenegro hotelt, a második felvonásban pedig egy három csillagos all inclusive részleget adnak át, amely egyedülálló szolgáltatás Ulcinjban.

  A fejlesztésekkel olyan jó ütemben haladnak, hogy az idei szezonban már birtokba vehetik a vendégek a modern elemekkel felszerelt szállodát, amely a nagy strand, vagyis a Velika Plaza partján található.

  A The Long Beach Hotel Montenegro-t is látványosan felújították: megújult a beltér, és a nyáron már új étteremben lehet étkezni, valamint egy új kültéri medencét is használhatnak az itt megszálló turisták - tudtuk meg a Montenegrói RTV híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!