Alaposan felturbózzák a fürdőváros elavult szállodáját

  A méltán híres szerbiai fürdőváros, Vrnjačka Banja hamarosan egy felújított luxuslétesítménnyel lesz gazdagabb: a fősétányon elhelyezkedő Park hotel kap új arculatot.

  Alaposan felturbózzák a fürdőváros elavult szállodájátForrás: Shutterstock / Készítette: DMZ001

  A felújítás során bővítik a hotel szolgáltatásainak körét, a szálloda számos új funkciót kap: lesz előcsarnok, étterem és cukrászda is, továbbá wellnessközpont, parkoló és konferenciaközpont gondoskodik minden igény kielégítéséről.

  A tartalmi újítások mellett ugyanakkor említésre méltó a formai átalakulás, mely a szálloda külsejét érinti. Izgalmas újdonságot jelentenek a homlokzat réseibe ékelt Mária királynő és Aleksandar Karađorđević szobrok, melyekben látványosságként gyönyörködhetnek majd a látogatók.

  A magas színvonalon épülő wellnessközpontban lesz majd medence, szauna, sószoba, relaxációs szoba és masszázsterem is.  

  A hotelt a tervek szerint 2020. május 1-én nyitják meg - ekkor fogadja majd első vendégeit is - tudtuk meg a szerbiai Turistički Svet híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!