Íme négy fürdő, négy különböző éjszakai programmal

Mutatunk egy listát, amelyen azok a fürdők szerepelnek, amelyekben ősszel élvezhetjük az éjszakai fürdőzést. Egyes helyeken hangulatos fények, máshol csillagos ég várja a késő este érkező vendégeket.

Retro medence party

Retro slágerekre bulizhatnak november 15-én, ha éjszaka bújnak fürdőruhába a Sárvári Fürdőben. A fürdő ezen a napon éjjel 2-ig, a szauna pedig éjjel 1-ig tart nyitva - áll a fürdő programajánlójában. A több gyógymedence között Sárváron is találnak olyat, amelyben ki-be uszkálhatnak a nyitott és fedett medencék között, így akár a csillagos ég alatt is pihenhetnek.

Éjszakai fürdőzés - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Vladimir Wrangel

Késő esti csobbanás színterápiával

Legközelebb november 9-én lesz lehetőségük színterápiás éjszakai fürdőzésre a Zalaegerszegi Termálfürdőben. Egyébként minden hónap második szombatján este 20 órától 24 óráig meghosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat, akik minden medencét és szaunát használhatnak éjszaka is. A program része a fényterápiás világítás: több mint tízezer izzó teszi hangulatossá a fürdőt különböző színeivel - írja a Termalfurdo.hu.

Romantikus kikapcsolódás

November 16-án mozival, pizza- és koktélkuponnal várják az éjszakai csobbanókat Tiszakécskén a Barack Gyógy- és Élményfürdőben.18 és 19 órakor szaunaprogramok, 18-24 óráig Dj Göme zenés előadása, 20 órától pedig filmvetítés szórakoztatja a vendégeket. A részletekről itt olvashatnak.

Éjszakába nyúló szaunaszeánszok

Igen látogatott az éjszakai wellness a Gyulai Várfürdőben is. A kupolás medencetérben különböző élményfunkciók is megtalálhatók, amelyeket késő este is ki lehet próbálni. Az éjszakai wellness szombat esténként vehető igénybe, ilyenkor a Bástya szaunában 21, 22 és 23 órakor is szaunafelöntés zajlik. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek