Íme néhány fürdő, ahol zárt kapukat talál november 1-jén

  Néhány fürdő zárva lesz november 1-jén, de többnapos karbantartási szünetre is akad példa. Érdemes tájékozódni indulás előtt, nehogy zárva legyen az a fürdő, amit épp kinéztünk magunknak a hosszúhétvégére – írja a termalonline.hu-ra hivatkozva a Hello Vidék.

  Pénteken, azaz november 1-jén több fürdő is zárva tart. A termálfürdők döntő többsége azonban a hosszú hétvégén is várja a vendégeket, tehát így sem kell nélkülöznünk a vizes élményeket.

  Néhány fürdőben nem lehet lubickolni a közelgő ünnepnaponForrás: Pixabay / Készítette: tookapic

   A hosszú hétvégék egyébként mindig kiemelt időszakoknak számítanak a fürdők életében, és számos egység programokkal is készül a pirosbetűs napokra. A Budapesti Veli bej fürdő, a Bükkszéki fürdő, az Egri termálfürdő, a Marcali Fürdő, a Mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő és a Nagyatádi Gyógyfürdő viszont nem ezek közé tartozik - a felsorolt komplexumok bezárnak november 1-jére.

  Nem árt tudni, hogy a nyitva tartó fürdők többsége hétvégi jegyárral és hétvégi nyitvatartási idővel várja a vendégeket a hétköznapra eső munkaszüneti napokon is. Az is előfordulhat, hogy az őszi szünet idején drágább jegyárak érvényesek egyes fürdőkben, mivel ezek kiemelt időszaknak számítanak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!