Családbarát szabadtéri közösségi hellyel bővül a Bocskai Strand

Új attrakcióval tervezik felturbózni a hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő kínálatát - mintegy 120 millió forintot szánnak a felesztésre.

A medencék bővítésére egyelőre nincs lehetőség, de egy friss közösségi tér kialakítására annál inkább. Egy pályázat nyújtotta lehetőségként végre izgalmas tartalommal tölthetik meg a strand eddig kihasználatlan 1,5 hektáros területét.

A fürdő egyik beltéri medencéjeForrás: Facebook / Bocskai Gyógyfürdő És Castrum Termálkemping Hajdúböszörmény

Egy közösségi teret alakítanak ki, ahol lehet majd bográcsozni, padokon csevegni vagy a fedett filagóriákban pihenni. A tér családbarát elemeket is kap, egy játékokkal teli játszótér és több pelenkázó is kialakításra kerül - tudtuk meg a Hajdúböszörményi Városi TV tudósításából.

Ezeken felül ingyenes vezeték nélküli internet is lesz a területen, és mobiltöltőket is használhatnak a vendégek. A közösségi teret akadálymentesre tervezik, így babakocsival és kerekesszékkel is könnyen megközelíthető lesz. A fejlesztés részeként közvilágítást is kap a szóban forgó terület, így akár késő esti rendezvényeknek is helyet adhat. A tervek szerint a látogatók jövő nyáron vehetik birtokba az új közösségi teret.

A fürdő fedett részlegén három különböző hőfokú vízzel töltött gyógymedence, gyógytorna medence és merülőmedence várja jelenleg a vendégeket. A strand részlegen további termálmedence, úszómedence, csúszdás- és gyermekmedence is található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek