Ne hagyja otthon az úszógumit, ha részt venne ezen a megmérettetésen!

A Hévízi Tófürdő is csatlakozott az Európai Sporthét elnevezésű mozgalomhoz, amely tegnap, azaz szeptember 23-án kezdődött és 27-ig tart. Ez alkalommal úszóversenyt, vízi túrát, walking túrát és gerinctornát is szerveznek Hévízen.

Hévízi TófürdőForrás: Facebook / Hévízi Tófürdő

A rendszeres testmozgásra serkentő programsorozat részeként péntekig minden nap ingyenes, 45 perces walking túrán vehetnek részt a sportolni vágyók, amely 10 órakor indul a Tófürdő bejáratától. Aki inkább a víznél maradna, péntekig 11 és 15 óra között vehet részt vízi tornán, melyhez fürdőbelépő vásárlása is szükséges. Ugyanitt gerinctornát is tartanak a héten, naponta 13:00-tól 13:30-ig.

A programsorozat legizgalmasabb eseménye a tóátúszás lesz, amelyre 27-én, pénteken 16 órai kezdettel kerül sor. A 100 méteres távot az A épület és az I épület között jelölik ki - a megmérettetésre jelentkezőknak úszógumit is kell vinniük magukkal. A tó átúszásához egy óra áll majd rendelkezésre, így senkinek nem kell kapkodnia.

Az első helyezett 2 fő részére érvényes, egész napos Tófürdő belépőt nyer, emellett egy 2 főre szóló, fél panziós ellátással kiegészített vendégéjszakát is kisorsolnak a résztvevők között a Hotel Spa Hévízbe - írja a Termál Online.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek