Teknősmenhely is van a frissen nyíló luxus üdülőhelyen

  A JW Marriott Maldives Resort & Spa idén ősszel nyílik meg a Maldív-szigeteken, Vagaru szigetén. Az üdülőhely dizájnja a hely természeti elemeiből, növény- és állatvilágából merített inspirációk alapján készült. A szigeten a lévő 61 villa mindegyike egyedülálló élményet nyújt a vendégeinek.

  Elképesztő luxus és fantasztikus látvány fogadja a vendégeketForrás: marriott.com

  A sziget buja növényzetében 29 félreeső egy-két hálószobás tengerparti villa helyezkedik el, mindegyiknek saját strandja  és medencéje van, míg 32 villa cölöpökön áll a Laccadive-tenger felett. A négy hálószobás Royal Water Villa dadákkal is (!) várja a nagycsaládosokat.

  Teniszpálya, szabadtéri mozi és mindenfajta egyéb luxus is megtalálható a helyszínen, az óceán élővilága iránt érdeklődőket pedig tengerbiológus vezeti körbe. Az üdülőhelynek saját teknősmenhelye is van. 

  A spa részlegben a számos kezeléseken túl vízalatti edzőterem és egy szabadtéri jógapavilon is várja a pihenni vágyókat.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!