Megvannak az Év Fürdője versenyének győztesei!

  A nyáron megrendezett versengés már az ötödik alkalom volt, amikor a fürdőbe járok szavazhattak kedvenceikről. Egész nyáron, azaz június 1-től augusztus 30-ig lehet voksolni három kategóriában: az Év Fürdője, az Év Regionális Fürdője és a Helyiek Kedvenc Fürdője. Körülbelül kétszáz fürdő szállt versenybe a címért. Lássuk a legjobbakat!

  Az Év Fürdője a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

  Nagy visszatérőként nyerte meg a kategóriát a fürdő, mely a 80-as években az ország egyik legismertebb és leglátogatottabb fürdője volt, majd egy kicsit lemaradt az élmezőnytől. Az elmúlt években azonban komoly fejlesztésekbe kezdtek: 2016-ban csúszdaparkot építettek, 2017-ben pedig a gyerekek „tél birodalmát" adták át. Maga a fürdő Harkány 13,5 hektáros ősparkjában a több százéves fák ölelésében található.

  Forrás: Harkányfürdő | Harkányi Gyógyfürdő Zrt./Facebook

  A kategória 2. helyezettje a Hungarospa Hajdúszoboszló, a 3. helyezett a Zalakarosi Fürdő.

  Az Év Regionális Fürdője a makói Hagymatikum

  A Hagymatikum organikus épülete 2012-ben épült Makovecz Imre tervei alapján. A fürdőben többféle típusú medence és rengeteg szauna is található – igazi különlegesség a gyógynövényes szauna. A hely erőssége a gyógykezelésekben is rejlik, az itt alkalmazott gyógyiszap mozgásszervi és reumás betegségek kezelésére alkalmas.

  Forrás: Makói Hagymatikum Fürdő/Facebook

  A kategória 2. helyezettje a kiskunmajsai Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő, a 3. helyezett a Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő.

  A Helyiek Kedvenc Fürdője a Miskolctapolcai Strandfürdő

  Bár ez nem a hírneves Barlangfürdő, a helyiek mégis nagyon szeretik, mert van benne egy egész évben nyitva tartó wellness- és fitneszközpont, mert a strandon a folyamatosan mélyülő családi medence mellett játszótér is található, és mert két röplabdapálya és két lábteniszpálya is van a strand területén.

  Forrás: Miskolctapolcai Strandfürdő/Facebook

  A kategória 2. helyezettje a Nagyszénási Parkfürdő, a 3. helyezett a Nagykátai Gyógyfürdő és Strand.

  A további részletekről a verseny honlapján olvashatnak.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!