Négycsillagos szálloda épülhet a kaposvári fürdő mellett

  Egy 120 szobás, négycsillagos superior hotelhez keres tervezőt az önkormányzat. Az új szálloda a gyógyfürdő mellé épülne.

  A kaposvári önkormányzat a TED-en kihirdette a városban épülő négycsillagos szálloda tervezői közbeszerzését. A nyertes feladata az építési engedélyezési tervdokumentáció és tenderterv készítése lesz. Külön szerződés keretében az önkormányzat elkészítteti a részletes megvalósíthatósági tanulmányt is - írja a Magyar Építők.

  A kaposvári fürdő nyáronForrás: Facebook / Viragfürdő Kaposvár

   

  Ezt követően egy 120 szobás négycsillagos superior szállodát építenek, mely a kaposvári gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben lesz.      

  A szálloda helyén el kell bontani a fürdőt kiszolgáló építményeket - a megszűnő építmények funkciói új épületekbe kerülnek át, ezeket is meg kell tervezni. A tényleges építkezés csak ezután kezdődhet el. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor vehető majd birtokba a vadonatúj szálloda.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!