Megújult a legendás szentendrei Postás strand

  Szentendrei kötődésű művészek pihenőgubói is helyet kapnak a megújuló szentendrei Postás strandon. A legendás szentendrei Postás strand a 60-as, 70-es években élte fénykorát. Később az egész környék hanyatlásnak indult, és csak 2016-ban lett ismét hivatalos szabadstrand a 300 méter hosszú, homokos partszakasz, amely a belvárossal párhuzamosan fut.

  Hamarosan új fényben tündököl a Postás StrandForrás: Facebook / Postás Strand

  A mögötte található park is felújításra szorult, az időközben végzett kisebb javítások nem tudták visszaadni ligetes jellegét, és nem tudtak közösségi funkciót adni neki.

  Új játszótér is épülForrás: Facebook / Postás Strand

  Most azonban felújítják a játszóteret, új játszóeszközöket telepítenek és fitneszparkot is létrehoznak. A strandröplabda-pálya lelátót kap, járdákat építenek, kerékpáros pihenőt alakítanak ki, a tűzrakó helyeket közelebb helyezik a parthoz, és egy új lejárót is megnyitnak a strand megközelítésére. A part közelében öltözők, tusolók épülnek és baba-mama kuckót alakítanak ki.

  A parton szentendrei képzőművészek jóvoltából 3, naptól védő, félgömb formájú gubó is helyet kap.Az újjászületett szabadstrandot és a mellette lévő területet a július 20-21-i Ister Napokon adják át.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!