Két hónapra bezár az egyik nyíregyházi fürdőrészleg

  Két hónapig zárva lesz a nyíregyházi Sóstógyógyfürdőn a Hotel Fürdőház külső vendégek által is látogatott fürdőrészlege; itt ma, azaz július 1-jén felújítás kezdődik.

  A Hotel Fürdőház beltéri medencéjeForrás: sostort.hu

  A szaunák, a zuhanyzók, a szaunák előtti tér szellőzőrendszere, az öltözők vizesblokkjai, valamint a medencék burkolata újul meg. Mivel a munkálatok várhatóan két hónapig is eltarthatnak, a Fürdőház wellness részlege legközelebb szeptemberben lesz látogatható.

  Ettől eltekintve júliusban és augusztusban is várja a fürdőzőket a Sóstógyógyfürdő többi részlege, az Aquarius Élmény- és Parkfürdő, a Tófürdő és a belvárosban található Júlia Fürdő is. Ez utóbbi vendégeinek viszont szintén kell számolniuk néhány napos leállással, mivel a szükséges karbantartási munkálatok miatt július 8-11 között nem üzemel majd a fürdő - írja a Termál Online

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!