Tengerélményt nyújtó hullámmedencét adtak át a szomszédban

Míg Magyarországon a hullámfürdő szerelmesei a budapesti Palatinus Fürdőben, fesztivál hangulatban csobbanhatnak a hétvégén, Horvátországban kipróbálhatják a régió legnagyobb hullámmedencéjét, amely az idei nyár nagy durranásának számít.

A hullámmedence már üzemelésének első napjain megtelt fürdőzőkkelForrás: Facebook / Bizovačke Toplice

Az óriási hullámmedence kipróbálásához ráadásul nem is kell messzire utazni, hiszen a délnyugati határszakasztól nem messze, Eszéktől alig 20 km-re fekszik Bizovac, a Bizovačka toplica termálfürdő otthona. A fürdő vendégeit június 7-e óta várja az új élménymedence, ami hullámaival szinte olyan élményt nyújt, mint a messzeségben ringatózó tenger:

 Az új hullámmedence mellett bővítették a napozó ágyak számát, új öltözőkabinokat szereltek fel és ezen kívül további 10 medence, aquapark és gyógyközpont is várja a vendégeket. Itt mártózhatnak meg Európa legmelegebb hipertermikus kénes vizében, melynek hőmérséklete a 90°C-ot is meghaladja - tudtuk meg a horvát HrTurizam cikkéből.

A fürdő része a többfunkciós Aquapolis fürdőkomplexum, a kilenc különböző nagyságú és kínálatú medencéjével. Vízi barlang, vízmasszázzsal felszerelt medence, 112 méteres aquagun, vízi gomba, valamint gyermek és félolimpiai medence is kipróbálható itt. Mindemellett kavicsos napozó, foci-, kosárlabda-, kézilabda- és teniszpályák, homokos röplabda pályák és a korszerű játszótér is rendelkezésre áll.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek