Termálmedencés aquapark nyílik a hétvégén Szerbiában

Vadonatúj, termálmedencés aquaparkot adnak át június 1-jén, azaz holnap a szerbiai Ribarska banja településen. A fürdőzés mellett rendezvényeket és más szabadidős programokat is terveznek nyújtani a látogatóknak.

A hétvégén már lehet csobbanni az új medencékbeForrás: Shutterstock / Készítette: MAD.vertise

Aki ellátogat az új szerb szabadidős központba, két felnőtt- és egy gyermekmedencében mártózhat meg, amelyek vizes masszázselemekkel vannak felszerelve és több új csúszdát is kilehet próbálni. A vizes élményeket nem csak a kikapcsolódás céljából ajánlják, hanem gyógyulásra is, hiszen a komplexum része a helyi rehabilitációs központnak, ahol török-fürdő, spa-központ, masszázs is elérhető a már régebbóta működő beltéri részlegben.

Mindemellett mostantól teniszpálya és röplabdapálya is várja a turistákat, továbbá lesz lehetőség a kerékpárbérlésre is, ami magában foglalja a környék bebarangolásának lehetőségét is. A szerb eKapija portál arról is beszámolt, hogy az új szabadidős központban éjjeli fürdőzéseket, koncerteket, kedvezményes napokat terveznek a nyáron.

A szerbiai Ribarska banja egyébként a melegvizes forrásairól ismert, a feltörő víz csont- és ízületi fájdalmakra, ortopédiai betegségekre, és néhány neurológiai betegségtípusra is gyógyhatással van. A víz magas minősége már régóta ismert, valamikor a rómaiak, majd a törökök és a szerbek is kihasználták az előnyeit.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek