Trópusi pihenőhellyel bővül a kaposvári fürdő szaunarészlege

  Zárva tart a kaposvári Virágfürdő szaunája, ugyanis megkezdődött a részleg felújítása és kibővítése. Várhatóan csak szeptemberben lehet ismét szaunázni a fürdőben – írja a TermalOnline.

  Új szaunavilág épül a VirágfürdőbenForrás: Shutterstock / Készítette: Robert Lessmann

  A Virágfürdő szaunavilágában megújulnak az eddigi szolgálátatások, azaz a finnszauna, az aromaszauna, az infraszauna, a gőzfürdő és a masszázshelyiségek is új külsőt kapnak. Az átépítés nem merül ki a régi szolgáltatások felturbózásában, új tartalmak is helyet kapnak:

  kialakítanak egy Kneipp-udvart, ahol vizes és száraz taposókon lehet majd járkálni. Ezen felül fűtött kerámia ülőkékkel, jégkásás kúttal, négy dézsazuhannyal, sókamrával és trópusi hangulatú pihenőhellyel egészül ki a szaunarészleg. 

  Szintén az újdonságok listáját bővíti egy 25 személyes finnszauna kialakítása, továbbá a szaunavilág eddigi 288 négyzetméteres területe közel a duplájára nő. A megújult fürdőrészt várhatóan szeptemberben adják át a vendégeknek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!