Egy csomó gyermekprogram lesz a hétvégén a hazai fürdőkben

  Színes gyerekprogramokkal készülnek a hazai fürdők a soron következő hétvégére. A lurkóknak szánt vizes mókákat a május 26-ai nemzetközi gyermeknap alkalmából szervezik.

  Gyerekprogramoktól lesz gazdag a hétvégeForrás: Facebook / Igali Gyógyfürdő

  A cserkeszőlői fürdőben mazsorettesek és fúvós zenekar teszi igazán hangulatossá a szombat délutáni csobbanást, 15.00 órától bűvészműsort is tartanak a fürdőben, majd Galagonya bohóc és zenekara gondoskodik a vidám hangulatról. 16.00 órától élő Dino Show-t is tartanak.

  Amennyiben a debreceni Aquaticumban lubickol a család vasárnap, a 3 és 10 év közötti gyerekeknek kedvezményesen tudnak jegyet váltani, és gyermeknapi mulatozás is lesz a fürdőben: Aqua Manó Partyval, csillámos testfestéssel és egyéb szórakoztató programokkal várják egész nap a kicsiket. 

  Családi csobbanás az AquaticumbanForrás: Aquaticum

  Hajdúszoboszlón kézműves foglalkozással indul a délután a Hungarospában, 14.00 órától pedig akrobatikus bűvész-shown, majd zenés-táncos mulatságon vehet részt a család apraja-nagyja.

  Az igali fürdőben ingyen fürdőzhetnek a gyerekek a hétvégén. Vasárnap ugráló-vár, játszóház, trambulin, kézműves foglalkozás, lufi figura hajtogatás és csoportos játék is lesz a fürdőben. Ezen felül 15.00 órakor vízi vetélkedővel, 16.00 órakor bábszínházzal, 17.00 órától pedig csúszda versennyel várják a kicsiket.

  Mókázás az igali fürdőbenForrás: Facebook / Igali Gyógyfürdő

  A Miskolctapolcai Barlangfürdőben is készülnek a gyereknapra: vasárnap arcfestéssel, lufihajtogatással, ajándékokkal várják a legkisebb vendégeket. A Miskolctapolca Strandfürdőben táncbemutatóval, csúszdás ugrálóvárral és óriás sakktáblával ünnepelnek - áll a TermalOnline hírében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!