Új szaunákban lazulhat a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben

Átadták a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő II. épületet, amely egy menő szaunavilágot is magában foglal, hamarosan pedig újabb medencefelújításokra és csúszdaépítkezésekre is sor kerül. A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő ugyanis jelentős, többütemű rekonstrukción megy keresztül. Miután többek között 2016-ban átadtak egy csúszdaparkot, most teljes külső-belső felújításon esett át egyik része - írja a Turizmus.com.

Új szauna várja a vendégeketForrás: Shutterstock / Készítette: Meesiri

A május 9-i hivatalos átadó után vadonatúj fürdőrészleg várja a vendégeket. A megújult tömb földszintjén egy teljes wellnessrészleget alakítottak ki számos szaunával. Megújult az étterem, lifteket szereltek fel, és modernizálták a vizesblokkokat is. Az emeleten átadtak egy tornatermet és 120 nyugágyat helyeztek el a pihenőterekben.

A most átadott beruházás kevesebb mint egy éve, 2018 júliusában rajtolt el, és nem az utolsó a Harkányt érintő fejlesztések sorában. A következő projekt várhatóan idén ősszel kezdődik meg: a hármas medence rekonstrukciója már néhány hónapon belül elrajtolhat. Ezt követően egyebek mellett újabb csúszda- és medencefejlesztések indulhatnak el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek