Új játszóteret kapott a jászárokszállási fürdő

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Jászárokszállási Termálfürdőt egy vadonatúj játszótérrel turbózták fel az idei nyárra. A fürdő május elsején nyitja meg kapuit.

Új játszótér várja a gyerekeketForrás: Shutterstock / Készítette: MNStudio

A termálfürdőben 2017-ben történt legutóbb baba-barát beruházás, ekkor egy gyerekmedencét adtak át, idén tavasszal pedig egy új játszótérrel koronázták meg gyerekeknek szóló kínálatot. 

A fürdő egy új termálkutat is kapott, amelynek köszönhetően javul a fürdő vízellátása, hiszen a régi már elavult volt. Az újdonság további előnye, hogy megteremti a fürdő bővítési lehetőségét is. Az előzetes adatok szerint ugyanis így 62 Celsius fokos vizet tudnak majd kinyerni, ami az összetétele alapján alkalmas lehet arra, hogy a későbbiekben gyógyvízzé minősítsék.

Ezen felül a fürdő területe új facsemetékkel is bővült, amelyek a strandolók hűvös pihenőhelyét szolgálják. Ahhoz, hogy élvezhessék a fürdő szolgáltatásait, idén egy kicsivel többet kell fizetniük a belépőjegyért, mint tavaly. A felnőtt jegy 1200 forint helyett 1400 forintba kerül, a diák- és nyugdíjas jegy pedig 850 forintról 1000 forintra emelkedett – tudtuk meg a TermalOnline híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek