Vízi játékokat és sportpályákat is kap a Tiszafüredi Szabadstrand

Félmilliárd forintból újul meg a Tiszafüredi Szabadstrand jövő év végére. Új főépületet, eszközöket és játszóteret is kapnak.

Hamarosan rá sem ismernek majd a Tiszafüredi Szabadstrandra, hiszen vadonatúj stégrendszer épül különböző vízi játékelemekkel, továbbá tenisz, lábtenisz és streetball funkciókat ellátó multifunkciós sportpályát és fitneszparkot is telepítenek – írja az Iszolnok.hu.

Vizes játékok is várják majd a kicsiket (képünk illusztráció).Forrás: Shutterstock / Készítette: Robert Kneschke

Elbontják a jelenlegi elsősegélyépületet és vizesblokkot is, hogy helyükre új főépület kerüljön. Az új épület szolgál majd a strand főbejárataként, itt kap helyet az elsősegélyszoba, továbbá mosdókat, zuhanyzókat és értékmegőrző szekrényeket is kialakítanak. A strandfocipálya mellett lesz akadálymentes mosdókkal, zuhanyzókkal felszerelt épület fedett terasszal és terasztetővel.

A büfésorok egységes teraszrendszert kapnak. Többfunkciós strandfocipálya épül lelátóval, játszótér létesül és számos szabadtéri sport- és strandjátékot is beszereznek. A látogatók biztonságérzetét növelendő kamera-rendszert is telepítenek a szabadstrand területén.

A munkálatok nyár elején kezdődnek, a teljes megújulásra 2020 végéig kell várni a tervek szerint, azonban sem idén, sem jövőre nem fogják akadályozni a strandolást a munkálatok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek