Összegyűjtöttük a hétvége legjobb fürdős programjait

Izgalmas gyerekfoglalkozásokkal, lazító szaunaszeánszokkal, éjszakai fürdőzéssel és kedvezményekkel készülnek a hazai fürdők a március 15-ei hosszú hétvégére. Mutatjuk, hogy melyik fürdőben milyen program vár a látogatókra!

A debreceni Aquaticum fürdőben Retro Szaunamaratonra várják a vendégeket péntektől vasárnapig; itt különböző felöntések mellett lazulhatnak a vendégek 11.00 és 19.00 óra között. Az aktív kikapcsolódást tervező családoknak is lesznek programok: szombaton és vasárnap Aqua Manó Party-t rendeznek az élményfürdőben, ahol vizes tornával, játékokkal és kézműves foglalkozással várják az érdeklődőket délután 14.00 és 17.00 óra között.

Ritmusos vizes torna is lesz a debreceni fürdőbenForrás: Facebook / Aquaticum Debrecen

Hasonló programok lesznek az Igali Gyógyfürdőben  is. Szombaton és varárnap pörgős aquafitness-en vehetnek részt, amelyre 11.00 és 1.004 óra között kerül sor a belső termálmedencénél. A fürdőben mindkét nap szaunaszeánszokat is tartanak, továbbá szombaton délután retro diszkó is lesz. Vasárnap délután szintén zenés fürdőzésre várják a látogatókat. A részletes hétvégi programokról ide kattintva olvashatnak.

Éjszakai fürdőzéssel és sztárvendéggel készül a sárvári fürdő pénteken, ahol a medencés bulizás mellett éjszakába nyúló szaunázásra is lesz lehetőség. A fürdőzőket különböző kedvezményekkel várják, tudtuk meg az esemény beharangozójából.

A családos kirándulóknak a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő animációs programokkal készül, amelyek már csütörtökön délután megkezdődnek és vasárnapig tartanak. Vízi játékokon lehet majd mókázni, lesznek sorversenyek, vetélkedők és kézműves foglalkozások is. A részletes programot a fürdő weboldalán találják. 

Gyerekprogramokkal dobják fel a hétvégét a Zalakarosi Fürdőben is, ahol péntektől vasárnapig lehet játszani a beltéri gyerekvilágban. Amíg a kicsik szórakoznak, a felnőttek szaunaszeánszokon pihenhetnek. Emellett pénteken éjszakai fürdőzésre is lesz lehetőség - a zalakarosi hosszúhétvége részleteit itt találják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek