Íme a világ legexkluzívabb magánszigete!

  A frissen megnyílt Kudadoo Maldives Private Island, azaz magán sziget „a világ legjobb új luxus hotele" lett 2018-ban. Az elismerést a független LTI – Luxury Travel Intelligence adta Maldív-szigeteken található resortnak.

  Összesen 42 helyszín pályázhatott az első helyre, az LTI tesztelői pedig minden keresztül-kasul bejárták és felmérték, írja a TravelDailyNews.

  Valami ilyesmiről lenne szó...Forrás: Kudadoo Maldives Private Island/Facebook

  A Kudadoo Maldives hivatalosan 2018 december 1-én nyitott meg, de már most komoly hírnevet épített ki magának, mint az első teljes mértékben fenntarthatóságra épülő, exkluzív luxushotel, amely tökéletes elvonulást biztosít mindazoknak, akik szeretnének elvonulni a világ elől.

  Egy laza vacsora a parton - ez is a szolgáltatás részeForrás: Kudadoo Maldives Private Island/Facebook

  A vendégek 15 magán rezidencián élvezhetik a 24 órás kiszolgálás előnyeit, amelyben benne van többek között a lakosztályban felszolgált vacsora, spa kezelések, folyamatosan rendelkezésre álló magáninas, kirándulások – bármikor és bárhová, külön költségek felszámolása nélkül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!