Jóga mennyország lesz tavasszal a Karib-térségben

Saint Lucia szigetén, a Karib-térségben egymást érik majd a jóga kurzusok egész februárban és márciusban. A BodyHoliday wellness resort kezdőtől profi szintig mindenkit vár, aki nyitott a témára.

Forrás: Pexels/Pixabay

A Breaking Travel News írása szerint hétnapos kurzusokat szerveznek a resortban, az utolsó ilyen etap április 6-tal ér véget. A jóga minden ismert és kevésbé ismert fajtája bemutatkozik a programok során, de ezen kívül az ajurvédikus szemlélet és gyógyítás már területeivel is megismerkedhetnek a vendégek. A jóga órákon kívül szó lesz az egészséges táplálkozásról, a meditációról, illetve a jóga pozíciók pontos végrehajtása mellett nagy hangsúly kerül a jóga filozófiájára is.

A programnak a Villa Firefly ad otthont. Az öt hálószobás villában egyszerre összesen 12 vendéget tudnak fogadni, így semmiképp sem kell a kurzusokon túlzsúfoltságtól tartani. A cél, hogy nyugodt és szép környezetben legyenek a vendégek, akik a jógával és meditációval töltött egészséghét után boldogan és kipihenten térhetnek majd haza.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek