A floridai csúszdaparkban télen egyszerűen melegebbre fűtik a vizet

  Bár Floridában jellemzően jó az idő, azért minden nap itt sem lehet strandolni. Kivéve, ha az ember a másik irányból fogja meg a dolgot, mint azt a Universal's Volcano Bay témaparkban is tették, írja a Travel+Leisure.

  A vulkán a park legjellegzetesebb látnivalójaForrás: Jedi94/Wikipedia

  Ha hűvös az idő, akkor egyszerűen felmelegítik a medencékbe kerülő vizet, így a pancsolás nem hűsít, hanem ellenkezőleg, épphogy felmelegít. Körülbelül 30 °C-os vízben lehet ázni a hűvösebb napokon, vagy ha nem ázni, akkor lubickolni és csobbanni, hisz a témaparkot pont erre találták ki.

  A legmenőbb látványosság egyértelműen a Krakatau Aqua Coaster, amely egy vulkán, egy hullámvasút és egy vízi csúszda ötvözete. Csaknem húsz csúszda található a parkban, ez azonban messze a legizgalmasabb, és - szó szerint – a legmeredekebb.

  A cikk tanúsága szerint kifejezetten érdemes ilyenkor érkezni a parkba, mivel egyáltalán nem kell sorokra számítani az egyes attrakcióknál. Ahogy csökken a hőmérséklet, úgy rövidül a várakozási idő: 15 °C körül már öt perc alatt fel lehet jutni a legtutibb csúszdákra is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!