Ezekben a fürdőkben zárt ajtót talál november 1-én

Igaz, hogy a legtöbb fürdő hosszabbított nyitvatartással és tartalmas programokkal várja a fürdőzőket a jövő heti hosszú hétvégén, de akadnak olyan fürdők is, amelyek nem nyitnak ki az ünnepek ideje alatt. Mutatjuk hová nem érdemes menni november elsején:

Zsóry Gyógy És StrandfürdőForrás: facebook / Zsóry Gyógy És Strandfürdő

A lenyűgöző szépségű Irgalmasok Veli bej fürdőjéről a minap adtunk egy kis ízelítőt, mégis azt tanácsoljuk, hogy a történelmi török fürdőt ne november 1-én látogassa meg, ugyanis ezen a napon zárva tart, ahogy a Bükkszégfürdő is. Az egri Termálfürdő szintén zárva lesz elsején, és a mezőkövesdi Zsóry Fürdő sem nyitja ki kapuit. A budapesti Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. által működtetett fürdők nyitvatartásáról azt kell tudnia, hogy november elsején vasárnapi munkarend szerint dolgoznak és a hétvégi, drágább jegyárak lesznek érvényesek.

Az imént felsorolt fürdők helyett érdemes például a felújított nyíregyházi Júlia Fürdőt választani, amely pont a hosszú hétvégén nyit meg újra több hónapos zárvatartás után. Ha pedig gyerekekkel tervezi a kikapcsolódást, akkor ezek közül a családbarát fürdők közül is szemezgethet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek