Jakuzzival és csúszdás élménymedencével bővítik a leányfalui fürdőt

  A Leányfalui Termálfürdő tulajdonos önkormányzata úgy döntött, hogy ideje egy nagyobb volumenű felújítást végeznie a komplexumon, így jelenleg mintegy 250 millió forintos beruházást fontolgatnak. A korszerűsítés hosszabb ideig is elhúzódhat, de szerencsére a fürdő ettől függetlenül továbbra is üzemelni fog.

  Leányfalui Termálfürdő gyerekmedencéjeForrás: Leányfalui Termálfürdő

  A fürdő az idén már átesett egy modernizáción, ekkor az egész évben működő, 50 méteres úszómedencét újították fel. A lassan ötven éve megnyitott fürdőre ismét egy fejlesztés vár: a YouTube-on  is közzétett látványtervek szerint teljesen megújul majd a főépület, és a vendéglátóegység egy része is ebbe költözne át. A medencék köré pedig egy jakuzzi és egy csúszdás élménymedence kerül. Mindezek megvalósítása szakaszosan fog történni, de a fürdő ettől függetlenül üzemelni fog - írja  a Termál Online.

  Az építkezés megkezdésére egyelőre várni kell, Lukács Péter építész koncepcióját ugyanis először a lakosságnak el kell fogadnia, és csak ezután véglegesíthetik a fejlesztés tervét.

  A Leányfalui Termálfürdő gyógyminőségű vízzel megtöltött medencéit egész évben használhatják a vendégek. A téli időszakban ugyanúgy üzemel a már említett úszómedence, mint a termálvizes élménymedence, a gyógymedence vagy a tanmedence. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!