Családi programokkal készül a hétvégére a Zalakarosi Fürdő

Kalandos családi hosszú hétvégével várja a fürdőzőket a Zalakarosi Fürdő 20-ától 23-áig. Amíg a felnőttek a medencék és a wellness kényeztetését élvezik, a gyerekeknek érdekes foglalkozásokat tartanak és kölyök diszkó is lesz.

Vizes játékok a Zalakarosi FürdőbenForrás: Zalakarosi Fürdő

A hazai fürdők sorra hirdetik meg a jobbnál, jobb fürdős programokat a soron következő hosszú hétvégére. A legtöbben kedvezményekkel várják a vendégeket, de szaunaszeánszokból és kézműves sörökből sem lesz hiány. A Zalakarosi Fürdő, a Igali Fürdőhöz hasonlóan a gyerekeknek kedvez ezen a hétvégén. Az Élményfürdőben mind a négy napon aquafitnessel indítják a napot, amelybe természetesen kicsik és nagyok egyaránt bekapcsolódhatnak. Délután mesepercekkel kedveskednek a legkisebbeknek a Sóhomókozóban, majd 2 és 3 óra között a Játszóház kreatív kuckójában lesz lehetőség madáretető, Makk Marci, gesztenyefigurák készítésére, sőt, levelekből állatokat is alkothatnak a gyerekek. A hosszú hétvégén kölyök diszkót is szerveznek a Beltéri gyerekvilág részlegen.

A családbarát fürdőkomplexum 12 hektáron helyezkedik el 25 medencével. Gyakorlatilag minden korosztályt kiszolgál: a gyógyászati részleg az idősebbeket, a wellness a szülőket, de leginkább a gyerekek érezhetik itt igazán jól magukat, hiszen a fürdőben mintegy 200 féle vízi attrakció várja őket. Amíg a gyerekek élvezik a sok vizes játékot, a szülők a Relax zónában, a tágas pihenőtérben figyelhetik a vízben játszó gyerekeket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek