Ez a 30 legnépszerűbb fürdő ma Magyarországon

  Még egy hónapig lehet szavazni Magyarország legjobb hazai fürdőjére, de Az Év Fürdője közönségszavazás szervezőinek már megvan a short list-je a legjobb harmincról. A verseny három kategóriájának első tíz-tíz helyezettjét ugyanis már nyilvánosságra hozták.

  termalfurdo.hu által szervezett versenyben 200 fürdő vett részt, és ahogy négy éve, úgy idén is a fürdőbe járó vendégek döntik el, melyik intézmény legyen Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, és A Helyiek Kedvenc Fürdője. A különböző kategóriákat a fürdők mérete és ismertsége alapján hozták létre.

  A Hungarospa Hajdúszoboszló legelőször 2015-ben volt Az Év Fürdője. A szabályok értelmében 2016-ban nem indulhatott, de 2017-ben ismét megnyerte a legnagyobbak kategóriáját.Forrás: azevfurdoje.hu

  A részeredmények szerint megyék közül Borsod-Abaúj-Zemplén áll a legjobban, amelynek mindhárom kategóriában van TOP 10-es fürdője, a legnagyobbak között kettő is. De nem panaszkodhat Baranya, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye sem, amelyeknek 3-3 fürdője szerepel a legjobbak között. A szabályok értelmében, a legnagyobb kategóriában, Az Év Fürdője címért idén nem versenyezhet a Hungarospa Hajdúszoboszló, mert 2017-ben a kategória nyertese volt, ugyanakkor a 2016-os győztes, a Miskolctapolca Barlangfürdő idén ismét ringbe szállhat a legjobb címért. A versenyzők között vannak Az Év Feltörekvő Fürdője kategória korábbi nyertesei, a mórahalmi és a cserkeszőlői fürdők is, akik idén kategóriát váltottak, és a legnagyobbak között próbálkoznak.

  A kategóriák legnépszerűbb 10-10 fürdője

  ♦ Az Év Fürdője kategóriában: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, Zsóry Gyógy- és Strandfürdő - Mezőkövesd, Gyulai Várfürdő, Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő - Egerszalók, Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, Egri Termálfürdő, Zalakarosi Fürdő, Miskolctapolca Barlangfürdő

  ♦ Az Év Feltörekvő Fürdője: Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, Thermal Spa Siklós, Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő, Brigetio Gyógyfürdő Komárom, Makói Hagymatikum, Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő, Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő, Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő - Kiskunmajsa, Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, Hajdúnánási Gyógyfürdő

  ♦ A Helyiek Kedvenc Fürdője: Miskolctapolcai Strand, Tápiószentmártoni Strand- és Termálfürdő, Nagyszénási Parkfürdő, Orfű Aquapark, Kerekdombi Termálfürdő - Tiszakécske, Termálfürdő Leányfalu, Tiszavasvári Strandfürdő, Buzsáki Csisztafürdő, Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő - Jászapáti, Mesteri Termálfürdő  A hazai legnépszerűbb fürdők között is a legjobbakra augusztus 31-ig lehet szavazni ezen az oldalon keresztül. A kedvenc fürdőjükre szavazatot leadók között wellnesshétvégéket, a majdani győztes fürdőkbe szóló belépőket és strandoláshoz kapcsolódó termékekre beváltható utalványokat sorsolnak ki. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!