Századik születésnapját ünnepli a Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

A Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda 2018-ban ünnepli 100. születésnapját. Ezen alkalomból a fürdő különleges és változatos programokkal készül szeptember 8-án és 9-én.

Szt. Gellért Gyógyfürdő és UszodaForrás: gellertfurdo.hu

Szeptember második hétvégéjén érdemes lesz ellátogatni a száz éves fürdőbe, hiszen mindenki megtalálhatja majd a kedvére való programot: a fiataloknak mindkét nap lounge DJ szolgáltatja a zenét, a vállalkozó szelleműek egy szabaduló szobában ismerkedhetnek meg az elmúlt 100 év titkaival, a kultúra iránt fogékony vendégek pedig a korábban már bemutatott, „Miniszterek gatyában" fotókiállítást nézhetik meg. A tárlat keretén belül a fürdő korábbi úszómesterének, Pusztai Sándornak fotói is láthatók lesznek, aki a kor hírességeit örökítette meg a fürdőben - olvasható a fürdő híreiben.

A szervezők szeptember 8-án a mozirajongók részére az Én, a kém című film vetítésével készülnek, melynek érdekessége, hogy a film egyes jeleneteit a fürdőben forgatták.

A vendégek a filmet akár a hullámmedence hűsítő vizéből is figyelemmel követhetik.

A fesztivál csúcspontja a Budapest Bár vasárnapi koncertje lesz. Farkas Róbert népszerű zenekara filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoz fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva a sokak által ismert dallamokat. Az ünnepi eseménysorozat lezárásaként, a koncertet követően a vendégek színes kívánságlufikat engednek fel. A rendezvény fürdőbelépő ellenében látogatható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek