Nyolc fürdő, ahol fesztiválhangulatban csobbanhat a hétvégén

Ha még nem tudja, hol töltse a hétvégét - csak azt, hogy valahol vízközelben -, akkor az alábbi néhány sor önnek szól! Nyolc olyan helyet gyűjtöttünk össze, ahol a medencék mellé ezúttal zenei élményt is ígérnek a csobbanni vágyóknak.

Berekfürdő

A berekfürdői termálfürdő igazi fesztiválhelyszínné alakul át a hétvégén, augusztus 3-a és 5-e között tartják ugyanis a Bereki Vigasságokat - írja a TermalOnline. A medencék mellett főzőversenyt tartanak, a lakomázás után pedig éjszakába nyúlóan fürödhetnek a látogatók. Mindezt népszerű zenekarok kíséretében tehetik: fellép a Honeybeast, a Tankcsapda és a Balkan Fanatik együttes. A részletes programokról további információkat a fürdő honlapján olvashatnak.

Fesztiválhangulatban fürdőzhet ebben a medencében a hétvégénForrás: Berekfürdő

Rába Quelle fürdő

A győri Rába Quelle fürdőben is fesztiválhangulattal várják a látogatókat a hét utolsó napjaiban: 4-én és 5-én zenés programokkal, táncbemutatókkal szórakoztatják a fürdőzőket. Fellép a Park Zenekar, a Wenk Együttes és Horváth Tamás is.

Hajdúnánási Gyógyfürdő

Ha ezt a fürdőt választják a hétvégi felüdülésre, akkor pénteken és szombaton a Hajdúk Világtalálkozójába csöppennek majd. Itt sem fognak unatkozni, hiszen lehetőségük lesz hőlégballonba szállni, körbejárhatják a helyszínen kialakított kézművesvásárt, de népzenei programokon és koncerteken is rész vehetnek. A legkisebbeket gyerekprogramokkal várják. A hajdúnánási fürdő egyébként nemrég Magyarország 35. minősített gyógyhelye lett, és ezzel felkerült az ország legelismertebb gyógyturisztikai célpontjai közé. Ez a hétvége tehát különösen jó alkalom arra, hogy meglátogassák a hajdúsági fürdővárost.

A Hajdúnánási Gyógyfürdő gyerekmedencéjében is party hangulat lesz a hétvégénForrás: facebook / Hajdúnánási Gyógyfürdő

Hungarospa

A hajdúszoboszlói Hungarospa strandfürdőt elsősorban azoknak ajánljuk a hétvégére, akik imádnak sötétben egy medencében ücsörögni - pénteken ugyanis éjszakai fürdőzést tartanak a strandon, ami azt jelenti, hogy akár éjfélig is a vízben maradhatnak, szombat délután pedig Wolf Kati koncertje szórakoztatja majd a fürdőzőket. Gyerekekkel is jó választás lehet a Hungarospa, hiszen ma már új, családbarát medencékkel várják a fürdőzőket

Ezen a hétvégén éjszaka is fürdőzhet a HungarospabanForrás: Balogh Tibor

Igali Gyógyfürdő 

Igalon szintén zenés délutáni fürdőzést tartanak vasárnap. A gyógyfürdő szabadtéri, fedett gyógymedencéjénél a Live Acoustic Trio gondoskodik majd a fesztiválhangulatról. Az Igali Gyógyfürdő egyébként Magyarország 26. minősített gyógyhelye, ahol a látogatók egy jól kiépített, tiszta levegőjű, nagyobb zöldövezetben fekvő fürdőben csobbanhatnak.

Igali GyógyfürdőForrás: facebook / Igali Gyógyfürdő

Hagymatikum

Európa legjobb családbarát fürdője a sport szerelmeseinek lehet jó választás - a makói fürdőben ugyanis vasárnap strandfocizhatnak, strandröplabdázhatnak, kipróbálhatják a streetballt, de lábtengó és teqball csapatok is összemérhetik tudásukat. Megéri játszani, hiszen a csapatok ingyen regisztrálhatnak, és némi nyereményre is lehet számítani.

Tisza-parti Gyógy-, és Élményfürdő

Igazi retró hangulattal várják a fürdőzőket augusztus 4-én és 5-én a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Tiszakécskén például a kisgyerekes családokat külön animátorok által vezetett programokkal várják, szombaton 15 órakor pedig a Bon-Bon, vasárnap Keresztes Ildikó koncertjére bulizhatnak a fürdőzők. 

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő a családokat is várjaForrás: Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

 Zalakarosi Fürdő

Zalakaroson már csütörtökön megérkezik a fesztiválhangulat: augusztus 2-a és 5-e között ugyanis Utcafesztivált rendeznek a településen. A buliból természetesen a fürdőzők sem maradhatnak ki, a koncerteket a Gyógyfürdő téren és a Dísztéren tartják. A rendezvény ideje alatt kirakodóvásár, kézműves bemutató, borházak és food truckok várják a látogatókat. A programok ingyenesen látogathatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek