Mobilon követhetjük, hogy merre parkolt le az országban egy street food-os

Findthetruck.hu címen indult el az első magyar foodtruck-kereső szolgáltatás, amelyen a kocsikat folyamatosan nyomon követhetjük az egész ország területén. A szerkesztőségünkbe érkezett közlemény szerint az első pár hónapban tesztüzemben működik majd a felület, amelyet aztán országos street food térképpé fejlesztenek.

Forrás: Street Art Show Hungary

Ha valaki most felmegy az oldalra, 51 food truckot láthat a Kincsem Parkba bejelentkezve, ugyanis mától vasárnapig tartják a Food Truck Show gasztro-kiállítást, ahol az összes kocsi kínálatát végig lehet majd kóstolni. A szolgáltatás üzemeltetője a Magyar Street Food Egyesület, amely minden food truck tulajdonosnak lehetőséget biztosít, hogy regisztrálják az autójukat. A rendszer nem helymeghatározáson alapul: minden food truck-os hozzáférést kap egy adminisztrációs felülethez, ahol maga frissítheti, hogy mikor és hol lehet az autóval találkozni.

Forrás: Street Art Show Hungary

A weboldalon a kocsik bármelyik vidéki rendezvényen vagy akár a zenei fesztiválok egyikén parkolnak le, mindig láthatóak lesznek, ha épp ételt árusítanak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek