Mobilon követhetjük, hogy merre parkolt le az országban egy street food-os

  Findthetruck.hu címen indult el az első magyar foodtruck-kereső szolgáltatás, amelyen a kocsikat folyamatosan nyomon követhetjük az egész ország területén. A szerkesztőségünkbe érkezett közlemény szerint az első pár hónapban tesztüzemben működik majd a felület, amelyet aztán országos street food térképpé fejlesztenek.

  Forrás: Street Art Show Hungary

  Ha valaki most felmegy az oldalra, 51 food truckot láthat a Kincsem Parkba bejelentkezve, ugyanis mától vasárnapig tartják a Food Truck Show gasztro-kiállítást, ahol az összes kocsi kínálatát végig lehet majd kóstolni. A szolgáltatás üzemeltetője a Magyar Street Food Egyesület, amely minden food truck tulajdonosnak lehetőséget biztosít, hogy regisztrálják az autójukat. A rendszer nem helymeghatározáson alapul: minden food truck-os hozzáférést kap egy adminisztrációs felülethez, ahol maga frissítheti, hogy mikor és hol lehet az autóval találkozni.

  Forrás: Street Art Show Hungary

  A weboldalon a kocsik bármelyik vidéki rendezvényen vagy akár a zenei fesztiválok egyikén parkolnak le, mindig láthatóak lesznek, ha épp ételt árusítanak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!