Na, vajon hol épül komplett esőerdő egy szállodába?

Ugye, hogy egyből kitalálta ön is! Persze. Dubajban, a legek fővárosában.

Dubaj nem fogy ki a meglepetésekből: most éppen a Rosemont Hotel and Residences jelentette be extravagáns szállodájának építését, amely Curio by Hilton néven 2018-ban nyílik - írja a Tophotelprojects.com alapján a Turizmus.com. 

Galéria: Esőerdő szállodábanFotó: Hilton Worldwide and Royal International

A márka első közel-keleti egysége 450 szobát és 280 apartmant kínál majd, két toronyban 53 emeleten. A 272 millió eurós beruházásnak a Sheikh Zayed Road ad otthont. A szálloda legfontosabb látnivalója a beltéri esőerdeje lesz, saját stranddal, medencékkel és bárokkal, nagyjából 7 ezer négyzetméternyi területen, a legkisebbeknek pedig külön kalandparkot terveznek. Az apartmanok lakói a tetőtéri lobbyt és a medencét is igénybe vehetik, ahol autójukat is lifttel szállíthatják fel a garázsba. 

Galéria: Esőerdő szállodábanFotó: Hilton Worldwide and Royal International
Dubaj a Travelón
Tudta, hogy a Dubai International Airport a világ egyik legforgalmasabb repülőtere, vagy hogy Dubajban épül a világ leghosszabb fedett sípályája? Na és azt, hogy márciusban már elindult az Emirates új, Dubaj-Auckland non-stop járata, ami távolság tekintetében a világ egyik leghosszabb légi járata? Kíváncsi arra, milyen egy hosszú hétvége a legek fővárosában? Járja velünk végig itt! Vagy jobban érdeklik a Burdzs Kalifa legendái? Megértjük, van belőle jó pár, és olvassa el az összes összeesküvéselméletet is a világ legmagasabb épületével kapcsolatban. Járja be digitálisan, vagy nézze meg a várost egy zuhanó sas szemszögéből!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek