Ezek a magyar hotelek várnak megújulva tavasszal

Idén tavasszal három Danubius Hotels szállodában is átadják a megújult vendégtereket és szobákat: a Danubius Hotel Heliában különleges, Budapesten egyedülálló lakosztályokkal, a balatonfüredi Danubius Hotel Annabellában új szobatípussal, míg a Danubius Hotel Bükben a wellness részleg korszerűsített tereivel és szolgáltatásaival várják a vendégeket, írja az MTI.

A Danubius Hotel Bükk nem csak zöldbe borulva, hanem megszépülve várja tavasztól a vendégeketForrás: https://www.danubiushotels.com/

A tavaly ősszel kezdődött felújítások során a budapesti Danubius Hotel Heliában újabb száz prémium szoba kap modern külsőt, közte három új lakosztálytípust is kialakítanak, a szálloda lifestyle apartmanjaiban szauna és saját kondigép is lesz.

A Danubius Hotel Bük felújítása során a korábban kialakított modern stílushoz illeszkedve 38 szoba kap megújult külsőt, illetve egy új lakosztályt is kialakítanak. A szálloda wellness szolgáltatásait is tovább fejlesztik, páros masszázsszobát, thai masszázsteret, valamint egy sóbarlangot is kialakítanak.

Új szobatípussal tér vissza a 2024-es szezonban a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella, ahol 135 prémium szobát és két lakosztályt alakítanak ki.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek