Sárváron nyitott meg az ország legújabb ötcsillagos szállodája

Megnyílt Magyarország legújabb luxusszállodája, a Hotel Melea, és már fogadja is a vendégeket.  Sárvár méltán híres a termálvízéről, ezért a szálloda egészségre fókuszál: négy-, hét- és tíznapos csomagokat kínál az ide látogatóknak, amelyek a teljes ellátás mellett alapvető vizsgálatokat és konzultációkat, a spa- és fitneszrészleg korlátlan használatát és egyes kezeléseket is kínál.

Forrás: Hotel Melea Sárvár

A Melea Sárváron, a város hét kisebb tava közül a Csónakázótó partján fogadja a kikapcsolódni, feltöltődni vagy regenerálódni vágyókat. A 3,5 hektáron elterülő hotel hatalmas kerttel rendelkezik, 83 erkélyes szobát és lakosztályt kínál vendégeinek.

Forrás: Hotel Melea Sárvár

A hotel egyik különlegessége, hogy nem lehet csupán egy vagy két napra foglalni, aminek az oka, hogy a megfelelő pozitív egészségügyi hatás eléréséhez minimum négynapos pihenés, feltöltődés és kezelés szükséges.

A szállodában a vendégek személyre szabott tervet kapnak, amelyben egészségügyi, szépségipari, dietetikai, rekreációs és mindfulness kezelések, programok is szerepelnek a látogatók igényeinek és szükségeinek megfelelően.

A létesítmény számos kis csoportos foglalkozással is várja látogatóit, ilyen például a jóga (külön kezdő és haladó szinten), a tajcsi, a pilates vagy a nordic walking. Ezeken kívül főzőtanfolyamokon vagy akár mindfulness órákon is részt vehetnek a vendégek, írja a VG.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek