Videó: 70 centis friss hóval nyitott meg az eplényi sípálya

Most már nem kell azon törnünk a fejünket, hova utazzunk el, ha alpesi hangulatra vágyunk, vagy fejlesztenénk a sítudásunkat! Az eplényi Síaréna Vibe Parkban végre minden feltétel adott ahhoz, hogy a síelni és snowboardozni vágyók az országban elsőként újra átélhessék a lesiklás örömét. Hogy valójában mekkora a hó, azt a Síaréna Vibe Park közösségi oldalára feltett videóból láthatjátok.

December 4-én, 11-kor megnyitotta tehát kapuit a Síaréna Vibe Park. Varázslatos környezetben, ragyogó napsütésben, tökéletes minőségű pályákkal indult a 23/24-es sí- és snowboard szezon. Egyelőre az 1048 méter hosszú, 176 méteres szintkülönbségű A1-es és a tanulópálya üzemel a négyülős lifttel és a tanuló lifttel, de ígérik, hogy folytatják a többi pálya előkészítését is. Emellett igénybe vehetők a hütte és a felszerelés-kölcsönző szolgáltatásai is.

Elindult az idei szezon az eplényi Síaréna Vibe ParkbanForrás: Síaréna Vibe Park/Facebook

A síaréna tájékoztatása szerint az idei évtől új beléptető rendszert alakítottak ki, valamint a jegyek, a többnapos bérletek és a szezonbérletek árait is hat százalékkal csökkentették a tavalyi árakhoz képest, írja az MTI.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek