Íme 4 fantasztikus síszálloda Magyarországon

Magyarország nemzetközi mércével kisebb síterepekkel rendelkezik, mint nagyobb társai, de ezek kiváló lehetőségeket kínálnak a téli sportok szerelmeseinek. A következő összeállításban bemutatjuk a legkiemelkedőbb magyar síszállodákat, ahol a vendégek élvezhetik a kiváló sípályákat, a kényelmes szálláshelyeket és a téli paradicsom hangulatát.

A síelés egyre több embernél egyenlő a téllel, azonban sokan nem szeretnének télen is órákat utazni azért, hogy egy kicsit kiéljék magukat ebben a téli sportban, vagy csak picit kiruccanjanak a családdal. Azonban nem is kell, ugyanis összeszedtük a legjobb síelős hoteleket itt, nálunk. 

Forest Hills Hotel & Golf - Eplény

Az Eplényi Síaréna a Bakony-hegység lábánál található, és az egyik legnagyobb, leghíresebb síterepe Magyarországnak. A területen több szálloda is található, ahol a síelés után a vendégek megpihenhetnek és élvezhetik a környék szépségét, azonban egy kiemelkedik: a Forest Hills Hotel, ugyanis itt egy kis wellness részleg is várja az odalátogatókat.

Forest Hills Hotel & GolfForrás: foresthills.hu

Hotel Ózon & Luxury Villas - Kékes

A Hotel Ózon, a Mátra-hegység gyönyörű környezetében található, egy olyan síszálloda, amely kiemelkedik kényelmes szállásával és változatos téli szórakozási lehetőségeivel. A szálloda ideális elhelyezkedése révén könnyen elérhetőek a környező sípályák, így a vendégek gyorsan hozzáférhetnek a kiváló síelési és snowboardozási lehetőségekhez. A Hotel Ózon a modern kényelmi szolgáltatások mellett magas színvonalú wellness- és sportlétesítményekkel is rendelkezik, így a síelés után a vendégek pihenhetnek és regenerálódhatnak a szauna vagy medence kellemes környezetében. 

Hotel Ózon & Luxury Villas - KékesForrás: hotelozon.hu

Hotel Narád & Park - Mátraszentistván

A Hotel Narád & Park nagyon közel helyezkedik el a mátraszentistváni síparkhoz, így nem csak csodás, erdei környezetbe pihennek a vendégek, hanem ha sportolni van kedvük, vagy csak nézni azt, akkor csak pár percbe telik odaérniük. Emellett a hotel a kilátás mellett kínál nekünk wellness részleget, sószobát, edzőtermet is. 

Hotel Narád & Park - MátraszentistvánForrás: narad.accenthotels.com

Silvanus Hotel - Visegrád

A Dunakanyar szívében, Visegrádon található a Silvanus Hotel, amely nem csak gyönyörű környezettel, hanem kiváló síelési lehetőségekkel is büszkélkedhet, ugyanis a közelében található a Nagyvillám Sípálya, ami fantasztikus lehetőség a téli sport szerelmeseinek. A szállodában ezen kívül még található egy hatalmas wellness részleg is.

 

Silvanus Hotel - VisegrádForrás: hotelsilvanus.hu

 

 A nyitókép forrása: ShutterStock

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek