Új szórakozási lehetőség nyílt a száguldás szerelmeseinek egy hazai hotel alatt

A Grand Hotel Esztergom mínusz harmadik teremgarázs szintjén rendezték be az Ekart Ring Esztergom elektromos üzemű gokart autópályát. A november 24-én megnyitott ekart pálya számos biztonsági elemmel bíró szórakozási és sportolási lehetőségként várja a gokart, pontosabban az ekart szerelmeseit – írja a kemma.hu.

Forrás: esztergom.ekart.hu

A pályát egyelőre csak felnőttek és 10 év feletti gyerekek használhatják, az annál fiatalabb „versenyzők" számára tavasszal nyílik meg a száguldás lehetősége. A pálya számos sajátságos adottsággal bír, amelyek egyike, hogy nincs benne olyan egyenes, ahol a 40 kilométer/óra sebességnél nagyobbra lehetne kihúzni az ekartot, illetve több olyan kanyar is fokozza a vezetés élményét, ahol kellő ügyességgel kell bevenni az ívet.

Magáról az ekart világáról azt írják a honlapon, hogy a jármű egy minden korosztálynak szánt, akkumulátorral és elektromos hajtással felszerelt gokart, ami működési rendszeréből adódóan füstmentes, biztonságos és az eddig hagyományos járműben nem tapasztalt gyorsulási élményt ad kicsiknek és nagyoknak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek