Újabb, rangos nemzetközi elismerésben részesült a Nagy Ő szerelemkastélya

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a BOTANIQ Turai Kastélyt Európa legjobb kastélyhotelének választották. Az idei Nagy Ő című TV reality műsor helyszínéül is szolgáló szerelemkastély ismét rangos elismerést kapott World Luxury Awards 2023 gáláján. Idén két kategóriában: Luxury heritage hotel és Luxury castle hotel kategóriákban is a kontinens legjobbjának ítélte a szakmai grémium a magyar kastélyszállót – írják a BDPST Group sajtóközleményében. 

A BOTANIQ Turai Kastély, olyan mint a mesékbenForrás: BDPST Group/Adam Horvath/Adam Horvath

A World Luxury Hotel Awards a világ egyik legtekintélyesebb elismerése a turisztikai szektorban és a vendéglátóiparban egyaránt. Az éves eseményen a legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtó vállalatokat, vendéglátóhelyeket és szállodákat ismerik el, amelyek kimagaslóak az elegancia és az exkluzivitás terén. A 2023-as díjátadón a BOTANIQ Turai Kastély nyerte el az elismerést Luxury heritage hotel és Luxury castle hotel kategóriákban.

A World Luxury Hotel Awards azon szálláshelyeknek ad lehetőséget, hogy elnyerjék a világ figyelmét, amelyek az év minden napján a legmagasabb minőséget nyújtják, ezáltal felejthetetlen vendégélményt ajándékozva az odalátogatóknak. A díjak nemcsak a BOTANIQ Turai Kastélyt és annak szakember gárdáját pozícionálják a nemzetközi turisztikai piacon, de növelhetik a Magyarországra érkező turisták számát is.

A BOTANIQ Turai Kastély évek óta az élvonalban szerepel az egyedülálló szálláshelyek körében. A menedzsment kiemelt célja, hogy megőrizze a kastély többszáz éves örökséget, és átadja vendégei számára a kastélyélményt modern kényelemmel ötvözve, történelmi környezetben.

A kastély pálmaházaForrás: BDPST Group/Flatlight Creatives Kft/Kondella Misi Photography

„A két World Luxury Hotel Awards elnyerése elismeri azt a munkát, melyet az egykori Schossberger-kastély felújításába, a BOTANIQ Turai Kastély megvalósításába fektettünk. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan nagyszerű csapat élén állhatok, amely a kastélyt üzemelteti, életet és melegséget visz épületébe, és biztosítja, hogy a vendégek mindig egy mesebeli élmény emlékét vihessék haza" – mondta el az elismerésről Peter Knoll, a BOTANIQ Turai Kastély szállodaigazgatója.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek