Jön a rettegések éjszakája: Horrorfesztivált rendeznek Kisvárdán

Rettegések Éjszakája néven horrorfesztivált rendeznek október 27-én, 28-án és 31-én Kisvárdán a Cinemaqua Filmparkban, ahol többek között "zombivadászat", pankrátor show és több mint háromszáz horror karakter várja az érdeklődőket – adta hírül az MTI.

A látogatókat a legismertebb horror szereplők ijesztegetik majdForrás: Facebook/Rettegések Éjszakája Horror Fesztivál

Az esemény honlapja szerint a filmparkban mintegy negyven hektáron "gyűjtik majd a sikolyokat" huszonnyolc szektorban, ahol eredeti filmes díszletekkel nyújtanak lehetőségeket a "borzongás fokozására".

A fesztiválon megelevenedik majd több olyan horrorfilmekből ismert karakter, mint például Michael Myers, Jason vagy Pennywise, emellett különböző horror házak és helyszínek tartják rettegésben a látogatókat.

A fesztiválon lesz még motoros kaszkadőr show, táncprodukciók és "extreme hinta", a Vámpír Clubban pedig mindhárom nap 23 óra után lemezlovasok gondoskodnak arról, hogy a résztvevők átélhessék az "éjszaka misztikus és izgalmas hangulatát".

A Katonai bázis területén és a Terrorhajón a látogatók testközelből élhetik át, milyen lehet szembeszállni a "zombik hadával", az Elmegyógyintézetben pedig az intézmény rejtett titkai után kutathatnak. A fesztivál vendégei emellett Frankeinsten karakterével és szellemlovasokkal is találkozhatnak, de megismerhetik a vikingek átkát, és kipróbálhatják a Lélekvesztő labirintust is, ahol "rémséges látomások és hangok" kíséretében bolyonghatnak a "ködös folyosókon" - írták.

A Siratóházban "elhunyt japán szamurájok özvegyeinek" társaságában borzonghatnak az érdeklődők, míg az Aranymosónál "kegyetlen rablókkal" nézhetnek szembe. A VIP vendégek számára a fesztivál többi programja mellett egy Extreme Adrenalin Show-ra keresztelt, akrobatamutatványokat és veszélyes trükköket felvonultató előadással is készülnek a szervezők. A Rettegések Éjszakájára tizennégy éven aluliak számára tilos a belépés, jegyek az esemény weboldalán vásárolhatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek