Már hazánk 12 tájegységén bérelhetünk elektromos kerékpárt

Elektromos kerékpárral a természetben, akár erdei környezetben is bátran tekerhetünk úgy, hogy a nagyobb távok, a meredek emelkedők vagy az edzettségi állapotunk sem áll az utunkba. A jó hír, hogy most már az ország 12 tájegységén bérelhetünk e-bike-ot, legújabban a Zselic erdei lankáin.

Forrás: www.ebringatura.hu

Az Aktív Magyarország nemrégiben indította el az E-bringatúra programot, amelynek keretében több mint 200 bicajos flottával az ország 12 tájegységén – Börzsöny, Cserehát, Dél-Bükk, Dél-Zala, Dunakanyar, Észak-Bükk, Fertő-Táj, Mecsek-Villány, Őrség és Vendvidék, Pilis és Budai hegység, Tokaj-Zemplén és a legújabbként a Zselic – vehetünk részt elektromos bringatúrákon.

A Zselicbe nemrégiben érkeztek meg azok a rásegítéses elektromos kerékpárok, amelyekkel a túrák zajlanak, írja a turizmus.com a Sefag Zrt. közleményére hivatkozva. A havonta 8 vezetett kerékpártúra 3 különböző nehézségű szakaszon indul a csodás Zselici tájakon, a Kaposvárhoz közeli erdőségben.

De ha nem szeretnénk részt venni a meghirdetett túrákon, akkor is kibérelhetjük a kerékpárokat a Kardosfa Hotelben és a Bőszénfai Szarvasfarmon, a kiegészítőkkel, azaz sisakkal, zárral és láthatósági mellénnyel együtt. A két létesítmény összefogásában közös csomagajánlatot is igénybe vehet a kerékpáros látogató, ebben ajánlott erdei útvonalak, izgalmas programok, finom ételek is szerepelnek.

Forrás: www.ebringatura.hu

Az elmúlt években egyre népszerűbb elektromos kerékpár a természetben, erdei környezetben is kiváló közlekedési eszköz, hiszen többnyire különösebb erőfeszítés nélkül tekerhetünk, aminek a nagy távok, a meredek emelkedők vagy az edzettségi állapotunk sem szabhat határt, s így több generáció és többféle edzettségi szintű kerekesek is gond nélkül tudnak együtt haladni.

Az  felületen helyszínre, túrahosszra, időpontra szűrve is ki tudjuk választani a túrákat. A részvételi díj a túra hosszától és tájegységtől függően 6-14 ezer forint/fő között mozog.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek