Új családi megaélménypark nyílt Debrecen mellett

Debrecenhez közel, de a város zajától távol, zöld környezetben épült Erdőspuszta Club Hotel a 2023-as szezonban nyitotta meg a különleges családi élményparkot. Az elektromos gokartpálya mellett dodzsem, 9D mozi, csónakázótó, állatpark, medencék, játékterem, autós szimulátor, műfüves focipálya, paintball és íjászati lehetőség várja a látogatókat – írja a turizmusonline.hu 

Az új Gokart pálya a debreceni élményparkbanForrás: Erdőspuszta Club Hotel

A másfél év alatt megvalósult fejlesztés kialakításakor kifejezetten ügyeltek arra, hogy minden korosztály, családi vagy céges csoport megtalálja a neki való kikapcsolódási lehetőséget. A parkban egyedülálló elektromos gokartpálya várja a száguldozni vágyókat, külön felnőtt és gyermek pálya garantálja a biztonságot. Ezen kívül 10 db segway áll rendelkezésre, hogy egy nagyjából fél órás túrával akár Debrecenig is eljuthassanak a látogatók a túravezetők segítségével. 

Itt minden korosztály talál magának érdekes programotForrás: Facebook/Erdőspuszta Club Hotel

Csapatépítők egyik kedvenc programja itt a paintball, de a lövöldözés egy hagyományosabb, nagyobb koncentrációt igénylő módját, az íjászatot és az íjászharcot is kipróbálhatják. A hobbi- és sportlovasok a kültéri karámban vagy a 800 négyzetméteres fedett lovardában hódolhatnak szenvedélyüknek időjárástól függetlenül. A kezdőknek futószáras oktatást is biztosítanak. további információkat a hotel weboldalán találhattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek