Megnyílt a Balaton legújabb ötcsillagos szállodája Szántódon

A napokban tartották az ötcsillagos Mövenpick BalaLand Resort és FamilyPark ünnepélyes átadóját Szántódon. A családias, 109 szobás hotel, melynek stílusát Jules Verne 80 nap alatt a Föld körül című könyve ihlette, határozottan azzal a céllal épült meg, hogy még inkább előtérbe helyezze azt a tényt, hogy a Balaton nem csak júniusban, júliusban és augusztusban, hanem egész évben élvezhető és kihasználható pihenőhelyszín.

A március 31-i megnyitón még Willy Fog uraság is ott voltForrás: MTI/Vasvári Tamás

Azért a Mövenpick-re esett a választás, mert mint az Accor márkája "tökéletes választás" ahhoz, hogy osztrák, német, olasz és szlovén vendégeket vonzon a Balaton mellé - hangoztatták a szakemberek a megnyitón.

A Mövenpick hotelmárka egyébként a szántódi Mövenpick BalaLand Resort és FamilyParkkal mutatkozik be hazánkban. A létesítmény beltéri és kültéri víziparkot, kalandparkot, több mint 5000 négyzetméternyi beltéri létesítményt és 112 lakóapartmant foglal magába.

A holding fejlesztéseként idén készül el teljesen, és a tervek szerint május elején nyit meg a tokaji Minaro Hotel MGallery is, melynek soft openinges átadásáról itt az oldalon is írtunk korábban.

Forrás: MTI.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek