A 3 csillagos kategóriában egy reptéri hotel lett az év szállodája

A pályázatot 2013-ban hívták életre, méghozzá azzal a céllal, hogy díjazni tudják azon szállodákat,  melyek kiemelkedő gazdasági teljesítményük mellett minőségi szolgáltatásokat nyújtanak a vendégeknek, példaértékű a humánpolitikájuk, fenntartható megoldásokkal óvják a környezetet, vagy éppen jótékonysági akciókkal segítik a rászorulókat.

Forrás: ibis Styles Budapest Airport / Facebook.com

Három év kihagyás után, 2022 végén 24 hotel vett részt a megmérettetésben. Az Év Szállodája 2022 cím nyertese az országosan meghirdetett 3 csillagos kategóriában az ibisStyles Budapest Airport lett. A fővároson kívüli szállodák részére meghirdetett 4 csillagos kategóriában a Kolping Hotel Spa & Family Resort nyert.

A budapesti 4 csillagos "limited service" kategóriában döntetlen eredmény született, az Opera Garden Hotel & Apartments és a Hotel Moments Budapest nyertek.

A budapesti 4 csillagos "full service" kategóriában a Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia kapta a díjat.

Forrás: Kolping Hotel Spa & Family Resort / Facebook.com

A nyertesek közül a Kolping Hotel harmadszorra, a Hotel Moments és a Hotel Stáció pedig másodszorra nyerte el az Év Szállodája címet, mely azt mutatja, hogy ezek a szállodák folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, képesek fejlődni, fejleszteni önmagukat, és elismerik, motiválják a munkavállalóikat - írta a díjátdó közleménye.

A szoros verseny miatt a kategóriagyőztesek mellett a zsűri különdíjakat is odaítélt. Az Év Fiatal Szállodása 2022 címet - amelyért 35 év alatti tehetséges szállodai részlegvezetők, igazgatók indulhattak - Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója nyerte. A győztes az 1000 eurós pénzdíj és egyedi díszoklevél mellett az ország vezető szakembereivel történő többalkalmas konzultációt, népszerű szakmai híroldalakon való sajtómegjelenéseket, az MSZÉSZ Év Technológiai Újítása 2023 díjának szakmai zsűrijében való részvételt, valamint a Magyar Turizmus Akadémia által felajánlott Vezetői hatékonyságfejlesztés online képzést nyert.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek