A Váci utcai Mercure lett az Év Szállodája

Még február 18-án történt a nagyszerű esemény, amiről most kaptunk közleményt: a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) átadta a tavalyi évre vonatkozó díjait. A hotel szerint a Mercure Budapest City Centert, az AccorHotels lánc egyik tagját választották a 2018-as Év Szállodájának.

2018 MUISZ-díjasaiForrás: AccorHotels/Orbis

 

A díjátadón átadták az Év Személyszállító Vállalkozása (a Travel Trans Union kapta), az Év Légitársasága (Emirates) és az Év Rendezvényhelyszíne (Urban Betyár Étterem és Néprajzi Élményközpont) díjakat is. A hotel közleménye megemlíti még, hogy Mercure nemrég kapott meg egy másik elismerést, döntőbe jutott ugyanis a Gastor&Hotel Design Award versenyén az Év Hoteldesign Lobbija kategóriában. Marics József, a Mercure Budapest City Center szállodaigazgatója így örvendett:

Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy az elmúlt két év munkájának gyümölcse beérni látszik. (...) Igazi öröm számomra, hogy ezt a kemény munkát, olyan neves szakmai szervezet, mint a Magyar Utazási Irodák Szövetsége is elismeri.  

A 239 szobás hotel a Váci utcában található, Finta József tervei alapján épült, 2007 óta az AccorHotels Mercure láncának tagja. Az épületet 2016-17-ben teljesen felújították, ekkor készült el a döntőbe jutott lobbi is. Különlegessége, hogy a vendég érkezésekor egyből a hotel WineStone éttermébe érkezik, ami szintén a lánc több hotelében található meg, elsőként Magyarországon épp itt.

A Mercure Budapest City Center szálloda felújított lobbija.Forrás: AccorHotels/Orbis

A szállodát működtető cég, az 19 szállodával rendelkezik Magyarországon, és igyekszik a teljes hazai hálózatát felújítani. Arra meg külön büszkék, hogy nőttön nő a szobafoglalásaik száma és a bevételük összege is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek