Figyelem! Február 14-én egész nap 150 forintos jeggyel utazhattok

Budapest idén ünnepli a 150. születésnapját, a BudapestGO app pedig február 14-én lesz egy éves, ezért különleges ajánlattal állt elő a BKK: az applikáció szülinapján 150 forintos szüliNAPIjeggyel utazhattok egész nap, korlátlanul. Ehhez nem kell mást tennetek, mint letöltenetek a BudapestGO appot.

Akár villamossal is lehet érkezni egy Duna-parti romantikus sétára - illusztrációForrás: BKK/David Nyitrai

A kedvezményes szüliNAPIjegyet mától, február 10-étől február 14-éig vásárolhatjátok meg a BudapestGO-ban és a többi, mobiljegyet árusító appban.

A jegyet kizárólag február 14-én használhatjátok 00:00-tól 23:59-ig.

Az ünnepi jegy a napijegyhez hasonlóan 24 órán belül korlátlan átszállásra alkalmas, az elkezdett utazást a megadott időintervallumon túl is befejezheted.

A BudapestGO appot nem csak február 14-én érdemes használnotok, hiszen gyorsan és egyszerűen megtervezhetitek az utazásotokat, már a Volánbusz járataival is, könnyen és papírmentesen vásárolhattok jegyet, bérletet, mindig kéznél van a legfrissebb menetrend, nyomon követhetitek a járműveket; és egy helyen megtalálhatjátok a közösségi közlekedéssel kapcsolatos legfrissebb információkat. További információkat a bkk.hu weboldalán ovashattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek