Veszprém lehet Európa legjobb úti célja, ha megszavazzuk

A European Best Destinations szervezet weboldalán január 20-án megnyílik a közönségszavazás Európa legjobb úti céljára. Hazánk legnépszerűbb úti céljaként – az ország képviseletében egyedüliként 2023-ban – Veszprém indul a megtisztelő címért, adta hírül a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

A belvárosban mindig zajlik az élet - illusztrációForrás: facebook.com/Veszprém

A közönségszavazás január 20. és február 10. között online zajlik, ekkor adhatók le a voksok. Minden szavazat számít, hogy a királynék városa e rangos versenyben az első helyre kerüljön. Szavazatainkat ide kattintva adhatjuk majd le.

A Veszprém–Balaton-térség egyedülálló módon, egységes élményrégióként viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet 2023-ban, melynek népszerűségét tovább erősítheti a European Best Destinations 2023 megmérettetésen való veszprémi sikeres részvétel. A cím megálmodói együttműködnek az Európai Bizottság által létrehozott EDEN hálózattal és további mintegy 300 turisztikai partnerrel, hiszen fő célkitűzésük kezdettől fogva az európai turizmus és kultúra népszerűsítése.

Nemcsak Veszprém nemzetközi hírnevének és presztízsének növelése miatt érdemes szavazni, hanem értékes nyereményért is. Veszprém város turisztikai közösségi oldalán, a Visit Veszprém oldalon a nyereményjátékon is részt vehetünk. A résztvevők között a 2023. évi VeszprémFest július 13-i Mariza-koncertjére sorsolnak ki két belépőjegyet – írja a veol.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek