Frissítő alvást és tartalmas brunch fogásokat ígér Pécs új 4 csillagos butikhotelje

Januártól már vendégeket is fogad a Pécs szívében megnyitott Palatinus Boutique Hotel. A korábban Aranyhajó Fogadóként ismert épület a teljes körű felújításnak köszönhetően újjászületett, és 4 csillagos butikhotelként él tovább.

Forrás: Palatinus Boutique Hotel/Facebook

A hotelben 29 szoba áll rendelkezésre, három kategóriában. A szállodában kiemelt figyelmet kap a frissítő alvás kényelme, melynek érdekében a szobákat magas minőségű matracokkal, kényeztető ágyneműkkel és textíliákkal szerelték fel.

A reggelire is nagy hangsúlyt fektetnek: a tartalmas brunch fogások elkészítésekor előtérbe kerülnek a helyi termelőktől származó szezonális zöldségek és gyümölcsök is. A fürdőszobákban natúr kozmetikumokból összeállított piperetermékek várják a vendégeket, a takarítás során pedig ökotudatos tisztítószerek kerülnek felhasználásra.

Új szálloda lévén a környezettudatos szemlélet és az okos megoldások sem maradhatnak el.

A vendégek okostelefonjukkal működtethetik a különböző felületeket. A legtöbb információ QR-kóddal előhívható, valamint az igényelt szolgáltatások digitális eszközök segítségével egyszerűen kezelhetők – írja a turizmus.com. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek