A kultúra, a környezetvédelem és a gasztronómia találkozása: fesztivál lesz Kisvárdán

Kétnapos gasztro- és ökofesztivált rendeznek Kisvárda főterén pénteken és szombaton – írja az MTI a város honlapja nyomán.

Az ingyenes Cine-Food Gasztro- és Ökofesztivál a filmek, a gasztronómia, a zene és a környezetvédelem jegyében zajlik. A rendezvény plakátja szerint az első napot a Kelet Brass Band nyitja meg 17 órakor. Mellettük más zenei formációk is szórakoztatják a látogatókat.

KisvárdaForrás: Teemeah/Wikipedia

A második napon már 10 órától elindulnak a kulturális programok, a Mistral mazsorett fellépésével. A szombati napon mások mellett a Ciráda zenekar és Keresztes Ildikó ad koncertet.

Kísérőprogramként arcfestésen, a Magyar Hollywood Tanács filmes beszélgetésein, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők. A gasztronómia szerelmeseit a Gasztro udvarba várják a szervezők, ahol többek között hagymás kacsamájat vagy malacsültet is kóstolhatnak.

Mint írják, a rendezvény a Városi Civil Alap keretében kiírt Gasztro Fesztivál és Öko Fesztivál szervezése a Segítő Kéz az Elesetteknek Alapítvány szervezésében című projekt segítségével valósul meg, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek