Elkerítik és fizetőssé teszik a Velence Korzó egy részét

A terveknek megfelelően folyik a Velence Korzó homokos partján a jelzett VIP-rész kialakítása, amelyen minőségi szolgáltatásokat ígérnek térítés ellenében – olvasható a Velence Korzó Facebook oldalán. 

Az elkerített szakaszon belépő ellenében (a megvásárolt karszalag biztosítja a szolgáltatások igénybevételét és a nyitva tartási idő alatt történő ki- és belépést) nyugodtan, kényelmesen, kellemes zenéket hallgatva, minőségi vendéglátás mellett, napozóágyon, napernyő árnyékában a zsúfoltság elkerülésével, biztonságosan strandolhatnak a vendégek, akiknek júliustól különböző színpadi, zenés-táncos rendezvényekkel is kedveskednek majd, írják.

Az első zenés estre a Velence Korzó VIP részlegén július 9-én kerül sorForrás: Facebook/Velence Korzó

A korábban június 25-re előrejelzett első zenés eseményre július 9-én kerül majd sor. Ezt követően pedig rendszeresen, a nyári szezon végéig terveznek hasonló színpadi programokat. Külön hangsúlyozzák, hogy a homokos plázs egy része szabadstrand marad. Az elkerítés nem érinti a Korzón átvezető sétányt sem, ahol továbbra is zavartalanul lehet gyalogosan közlekedni.

A homokos rész és a sétány továbbra is díjmentesForrás: Facebook/Velence Korzó

Kiemelték, hogy bár a vízállás igen alacsony, ugyanakkor fontos tény, hogy a tó vizének minősége fürdőzésre, strandolásra alkalmas, és ezt az illetékes hatóság folyamatosan ellenőrzi. A parton újra felállított panorámás óriáskerék, "Velence szeme" az üzembe helyezés napjától kezdve rendkívül népszerű, sokan látogatják. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek