Ismét bezárt hazánk egyik legmagasabb kilátója

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor nyithat ki újra a nagykanizsai kilátó. A Csónakázó-tó területén található torony a helyi lakosok szerint már többet van zárva, mint nyitva – olvasható a Kanizsa Újság oldalán.

A helyi lakosok szerint a nagykanizsai kilátó már többet van zárva, mint nyitvaForrás: Zalaerdő Zrt.

Nyirádi Ivett, erdeiiskola-vezető szerint az időszakos lezárások a beléptetőrendszer meghibásodása miatt léptek újra életbe, tehát nem szerkezeti hibáról van szó, de a jelenlegi esetről sajnos már későn értesültek. Több nagykanizsai lakos is nehezményezte, ha már a technikai problémák nem oldódtak meg, akkor a húsvéti hosszú hétvégére miért nem tették ingyenessé a kilátó látogatását. Mivel az aktuális meghibásodás váratlanul, éppen az ünnepek előtt történt, így a Zalaerdő Zrt. nem tudott intézkedni a kilátótorony alternatív látogatásának ügyében. 

A kilátó az utóbbi időben rövidített nyitvatartással és csak készpénzes fizetéssel volt látogatható. Az üzemeltetők elmondták, hogy azonnal értesítik a közvéleményt, amint a kilátótorony újra látogatható lesz. A több mint 40 méter magas kilátóhoz 150 lépcső vezet fel, ahonnan csodás kilátás nyílik Nagykanizsára.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek